BeurstanddesignIFRAHamburg

Marketing

Smurfit Kappa Parenco

Parenco is dé papierproducent, gelegen aan de oevers van de Rijn in Renkum. In hun veelbewogen geschiedenis is er veel veranderd in het proces van papier maken en in de organisatiestructuur. De afgelopen 6 jaar heeft het o.a. de ommezwaai gemaakt van productie van krantenpapier, een krimpende markt, naar de productie van grafisch en verpakkingspapier, waar enorme groei in zit i.v.m. het stijgend aantal internetbestellingen. Sinds 2018 is het onderdeel van de Ierse papiergigant Smurfit Kappa. Bij het bedrijf werken ruim 300 mensen.

Beursstand Smurfit Kappa Parenco IFRA Hamburg

Smurfit Kappa Parenco presenteerde zich van 5 tot 7 oktober in een geheel kartonnen beursstand op de IFRA in Hamburg. Ook dit jaar mocht Reynhard het ontwerp verzorgen. Daarin is een voorsprong genomen op 2016, het jaar waarin Parenco, met hun PM2, papier gaat produceren voor de productie van golfkarton. Het geheel is onderdeel van de totale Europese marketing campagne die m.b.t. tot de transitie is ontwikkeld.

Voor deze beursstand van honingraatkarton is een unieke constructie- en productiemethode ontwikkeld die resulteert in een lichtgewicht en eenvoudig op te bouwen stand. Parenco kan deze beursstand zelf, in slechts een uur, in elkaar zetten op locatie! En als je er mee klaar bent, kan het gewoon bij het oud papier. Wat een hoop voordeel op zoveel niveaus!
Tevens is het systeem eenvoudig naar wens aan te passen, uit te breiden of in ander materiaal, zoals hout, te realiseren. Opdrachtgevers worden zo bediend met onversneden maatwerk, geheel afgestemd op organisatie, doelgroep en product.

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44