BeursstandColdenhovePapier,FespaLonden

Marketing

neenah Coldenhove Papier

Coldenhove Papier werd in 1661 in het Gelderse Eerbeek opgericht en was ruim drie eeuwen een zelfstandig familiebedrijf. In 2017 is de Eerbeekse papierspecialist onderdeel geworden van Neenah Paper. Het Amerikaanse bedrijf uit Alpharetta, Georgia.
Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne papierfabriek die wereldwijd bekendstaat om haar innovatieve papieroplossingen. Het productportfolio varieert van traditionele papiersoorten van een hoge kwaliteit tot gepatenteerd hightech digitaal sublimatietransferpapier.

Beursstand Fespa Londen

Ook op de FESPA in Londen presenteerde Coldenhove Papier zichzelf weer met een door Reynhard ontworpen beursstand. De Fespa is dé mondiale beurs voor alles wat met signing te maken heeft. Coldenhove Papier is de patenthouder op sublimeer papier. Dit wordt op grote schaal gebruikt voor het overzetten van afbeeldingen op diverse materialen. Denk daarbij aan prints op textiel of de houtstructuur op laminaat vloeren. Nu hebben ze ook het Xtreme papier ontwikkeld. Hiermee is snellere Dye-Sublimation (stoffen voorzien van kleur/motief) mogelijk. Dit gegeven i.c.m. Britse iconen leverde een opvallende stand op. De beurswand is geheel in huisstijlkleur en elk icoon is voorzien van een “swoosh” om de snelheid te duiden. Daarnaast zegt de pay-off al genoeg… je kan alleen nog concurrerend zijn wanneer je sneller bent. Zo ben je anderen altijd een stap vooruit!

meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44