EventmarketingUnlocknewValue

Marketing

Voor Health Valley is een geheel nieuwe stijl voor hun eventmarketing ontwikkeld. Met het thema “Unlock new Value”. Want dat is precies wat ze doen! Ze zorgen ervoor dat partners, bedrijven én bezoekers van events elkaar ontmoeten. Zo wordt nieuwe waarde ontsloten en ontstaan samenwerkingsverbanden die anders verborgen bleven. Een netwerk van onschatbare waarde binnen de Nederlandse zorgsector. Zo wordt er versterkt en geïnnoveerd!

Het openen van deuren is de conceptuele basis voor de nieuwe lijn aan marketing dragers. Daaronder valt ook de inklapbare pitch-plek in de vorm van een deur van honingraatkarton. Diegene die speecht, kan in de deurpost zijn verhaal doen. Dit opent deuren naar connecties die van waarde zullen zijn voor de ontwikkeling van de voorgestelde zorginnovatie.

De ontwikkelde grafische stijl, bestaande uit sleutels, huisstijlkleuren en overige corporate kenmerken van Health Valley, wordt verder vertaald naar deurhangers, bierviltjes (daarop ontstaan immers de beste ideeën) pennen en de wijnflesverpakking die als dank wordt gegeven aan de host van de avond. Zo is de eventmarketing voor de events van 2019 rond. En dat zijn er nogal wat, zo’n 20 per jaar!

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44