InterieurDesignGrafischKabinet

Merkidentiteit

Voor het Grafisch Kabinet in Arnhem ontwikkelde Reynhard de naamgeving, de volledige communicatiestijl én het Interieur Design van de locatie.

Het Grafisch Kabinet is een nieuw initiatief en samenwerking tussen belangrijke spelers uit de grafische wereld. Hun inspiratieruimte is te vinden aan Oude Kraan 72 Arnhem. Een kenniscentrum dat het delen van grafische deskundigheid als doel heeft en zowel vakgenoten als bedrijven zal inspireren.

Daarbij komt ook dat een project als dit aantoont dat het ontwerp- en communicatievak in combinatie met eigentijdse grafische technieken inmiddels verder gaat dan enkel tweedimensionaal design. Door printers en computergestuurde freesmachines binnen een drukkerij op innovatieve wijze te combineren, is integrale branding lang niet meer lastig. Een volledig interieur van kasten tot tafels en wandpanelen: ze zijn eenvoudig, snel en van hoge kwaliteit te produceren. Uitbreiding, vervanging of wisseling van beeld per seizoen is dus makkelijk te realiseren. Dat is marketing anno nu!

Meer weten over dit project?

Kom langs, mail of bel met +31(0)24 420 06 44